Stakkatol

Stakkato - Capitol
*2004, kimo, 170 cm, OS-International

Hyväksytty:
Mecklenburg, OS-International, Rhineland,
South German Stud Books, Westfalia,
FWB tammakohtaisella luvalla

Kausimaksu: 1000 € (+ alv. 7%)
WFFS negatiivinen

Stakkato
Spartan
Servus
Gotthilde
Pia
Pygmalion
Goldfeder
Caroll
Capitol I
Capitano
Folia
Lolita
Liguster
Goldika


Vuoden Comeback!

Stakkatol on paitsi sukunsa myös estelaadultaan ainutlaatuinen tapaus; oriin skouppia, varovaisuutta ja asennetta voi kuvailla vain superlatiiveilla. Stakkatol menestyi kilpailuissa, ja täydensi jalostusvaatimukset kvalifioitumalla Saksan mestaruuksiin. Tämän jälkeen ori kilpaili menestyksekkäästi aina S-tasolle asti, mutta valitettava loukkaantuminen katkaisi lupaavan urheilu-uran. Ori oli loukkaantumisen jälkeen useita vuosia käytössä Lewitzin aseman omien tammojen käytössä, mutta oriin erinomaisten jälkeläistulosten jälkeen Stakkatol on nostettu mukaan viralliseen levitykseen. Oriilla on vakuuttava käyntikortti; viime Saksan mestaruuksissa oli useita Stakkatolin jälkeläisiä, jotka kilpailivat hyvällä menestyksellä. Vanhimmat jälkeläiset kilpailevat jo menestyksekkäästi S-tasolla. Stakkatolin tytär Stalognia (ei Chacco-Blue) oli vuoden 2015 P.S.I huutokaupan kirkkain tähti, tamma huutokaupattiin 1,7 miljoonalla eurolla. Vuonna 2014 Stakkatolin kunniaa ylläpiti samassa huutokaupassa myös Saksan mestaruuksiin kvalifioitunut Stalando (ei Lando).

Oriin isä Stakkato dominoi FN:n esteoriiden rankingia vuosina 2001-2012. Eva Bitterin ratsastamana Stakkato voitti Hannoverin estemestaruuden 1998 Dobrockissa ja Saksan mestaruuden Warendorfissa. Vuonna 2003 ja 2010 parivaljakko voitti naisten mestaruuden esteissä, vuonna 2004 he olivat hopealla. Ratsukko kuului myös Saksan Nations Cup joukkueeseen. Vuonna 2007 Stakkato vallittiin Hannoverin Vuoden Oriiksi.

Emä Caroll menestyi myös S-tason luokissa ratsastajanaan Sören von Rönne. Caroll on Capitol I tytär, ja Capitolia on pidettiin laatutakuuna kun kyseessä oli skouppi ja pyöreä muoto. Alusta alkaen Capitolin jälkeläiset tulivat leveänä rintaman kansainvälisille esteareenoille; 215 jälkeläistä menestyi S-tason luokissa. Emän emä Lolita kilpaili M-tasolla, ja useampi tamman jälkeläisistä menestyi urheiluhevosena. Lolitan isä Liguster oli Holsteinin oripäivien voittaja 1972. Stakkatol tulee puhtaasta täysiverilinjasta (täysiveriperhe 13 A, Holsteinissa linja 8795), alkaen viidennestä polvesta löytyvästä Pix As xx. Tästä linjasta on useita oreja puoliverijalostukseen, mm Welsh City xx (yksityisomistuksessa, Hann.), Schwarzgold/T (yksityisomistuksessa, Hann.), Camaro/T., Canzler/T.

Vaikka Stakkatol tulee täysiverlinjasta suositellaan oria tammoille joilla on enemmän täyttä verta.

Stakkatol: Varma ori korkeisiin vaatimuksiin - skouppi ei ikinä ole pois muodista!


Webdesign ©Pet-Web 2010