Stakkato's Golden


Video

Stakkato Gold - Canturano I
*2015, 168 cm

Hyväksytty:
Mecklenburg, OS-International, Rhineland, South German Stud Books, Westphalia

Tuoreen kausimaksu: 800 € (+ alv. 7%)Stakkato Gold
Stakkato
Spartan
Pia
Wertherroeschen
Werther
A l'Esprit
Erica
Canturano
Canturo
Madonna IV
Sonett
Indorado
Jannet


Sukua ja voimaa!

Stakkato's Golden sai jalostusluvan Oldenburgin 2017 oripäivillä. Oriin valttikortteja ovat skouppi, erinomainen luonne ja tekniikka, kaikkea mitä oriin kansainvälinen suku antaa odottaa.

Oriin isä Stakkato Gold menestyi kansainvälisesti ja tuotti tasaisesti kansainvälisiä jälkeläisiä, ori on vuosia hallinnut FN:n estehevospuolen jalostusarvostelua. Vuonna 2015 Stakkato Gold palkittiin Hannoverin vuoden oriina. Stakkato's Goldenin emän isä Canturano I voitti vuonna 2016 oritestinsä Adelheidsdorfissa, ja menestyi kansainvälisissä luokissa. Ori kilpaili sekä Gerco Schröderin että Wout-Jan von der Schansin kanssa Belgiassa, Saksassa ja Hollannissa. Canturanon jälkeläiset ovat olleet voittoisia estepuolella. Kolmannesta polvesta löytyy Corrado I poika Indorado sijoittui korkealle Saksan mestaruuksissa Ulrich Kirchhoffin kanssa, jonka jälkeen ori on tehnyt hienoa uraa jalostuksessa Hollannissa. Saksassa oriilla on 48 S-tason jälkeläistä.

Stakkato's Goldenin suvun täydentää aikansa parhaimmat hollantilaiset oriit; Wolfgang, Ulft, Souvenir. Emälinja on tuottanut useita menestyneitä urheiluhevosia Hollannissa.

Stakkato's Gold: Tulevaisuuden moderni ori


Webdesign ©Pet-Web 2010