Surprice

Video

Sir Donnerhall - Prince Thatch xx
*2007, musta, 171 cm, Oldenburg

Hyväksytty:
Hannover, Mecklenburg, Oldenburg, Rhineland, South German Stud Books, Westphalia, France, SWB, FWB tammakohtaisella luvalla

Kausimaksu: 800 € (+ alv. 7%)
vain pakaste (pakastetta Saksassa)

Sir Donnerhall
Sandro Hit
Sandro Song
Loretta
Contenance D
Donnerhall
Contenance II
Pusteblume
Prince Thatch xx
Thatch xx
Petroleuse xx
Waldfee
Watzmann
Wolgawerk v. Wöhler


Vuoden 2011 Saksan Champion varsan isä

Äärimmäisen jalon Surprisen ensimmäisen varsavuosikerran tammavarsa voitti Lienenissä pidetyn Saksan Varsanäyttelyn. Jalo, elegantti tyyppi, elastiset liikkeet ja ihastuttava karisma olivat varsalle osoitetut laatusanat. Oriin jälkeläiset olivat hyvin haluttuja huutokaupoissa.

Tämä hieno musta ori yhdistää höyhenen kevyen eleganssin vahvaan laukkaan. 70 päivän testissään Surprice palkittiin 9.00:llä pisteellä laukasta ja 9.5:lla maastolaukasta. Ori sai 9.5 sekä luonteestaan että rakenteestaan ja testiratsastajat arvioivat oriin ratsastettavuuden pisteillä 8.75. Testin loppuarvosana oli 120.67 pistettä ja kouluindeksi oli 123.25. Oriin emän isän, ainutlaatuisen Prince Thatchin xx täysverigeenit ovat selkeästi läsnä tässä upeassa Sir Donnerhallin pojassa, joka on lähes täydellinen prototyyppi modernista kouluhevosesta. Surpricen isä, Sir Donnerhall, oli Bundeschampion, hopeasijalla Maailmamestaruuskisoissa ja häntä on jo pitkään pidetty yhtenä tämän aikakauden johtavista kouluoreista. Ori tuottaa jatkuvasti huippuhevosia, mm North Rhine-Westfalian Champion oriin ja Bundeschampionaatin hopeamitalistin Silbermondin, Schickerian, joka myytiin ennätyksellisellä 350.000 euron hinnalla huutokaupassa, ja kolme Bundeschampionaatin hopeamitalistia Warendorfissa. Surprisen emän isä Prince Thatch xx on myös suosittu jalostusori, joka on tuottanut monia kansainvälisiä kouluhevosia kuten maailmanmestaruuskisojen joukkuekullan voittajan Piccolino Husenbethin ratsastamana ja maailmanmestaruuskisoihin osallistuneen Petit Princen Joelle Beierin ratsastamana. Oriin jälkeläiset ovat keränneet kilpailuvoittoina 618.000 euroa. Surpricen vaikuttava sukutaulu johtaa Feiereichen emälinjaan, joka on jättänyt useita vaativien luokkien kouluhevosia menestyksekkään oriin Wöhlen kautta.

Surprice on elegantti suoritushevonen, jolla on hienostunut sukupuu


Webdesign ©Pet-Web 2010