Tailormade Diarado's Boy

Video

Diarado - Argentinus
*2009, ruunikko, 170 cm, OS-International

Hyväksytty: Hannover, Mecklenburg, Oldenburg, OS-International, Rhineland, South German Stud Books, Westphalia, FWB tammakohtaisella luvalla

Kausimaksu: 1000 € (+ alv. 7%), vain pakaste

Diarado
Diamant de Semilly
Le Tot de Semilly
Venise des Cresles
Roxette I
Corrado I
Kimberly III
Abenteuer
Argentinus
Argentan I
Dorle
Love in the Air
Landadel
Penny v. Pilot


Erinomainen tyyppi, rajaton skouppi ja isänsä hyppyvoima

Voimaa ja skouppia hypyissä, urheilullinen luonne - Tailormade Diarado's Boy on ainutlaatuinen nuori esteori. Ori esitti potentiaalinsa 70-päivän testissään Schlieckaussa vuonna 2012: Oriin estekyky arvioitiin pisteillä 9.08 ja oriin suorituskyvynkokeen jalostusarvio on keskimääräistä korkeampi pistein 134.

Oriin isä Diarado voitti Holsteinin oripäivät vuonna 2007, ja voitti myös oman oritestinsä huippupistein. Atleettinen, loistava hyppytekniikka ja huomattava esteäly ovat auttaneet oria voittamaan monia nuorten hevosten luokkia huippupistein, ja saavuttamaan vuonna 2010 pronssia 5-vuotiaana Bundeschampionaatissa.

Oriin sukutaulussta löytyy emän puolelta Argentinus, Landadel ja Pilot, kolme oria jotka lasketaan miljonääreiksi palkintorahatienesteillään, ja joiden jälkeläiset ovat olleet mestaruustason hevosia.

Fanfare, westfalenilainen emälinja (Feinschmied-Halt jne.) on tunnetuin oriista Damon Hill/Helena Langehanenberg; Bundeschampion voittaja, Nuorten Hevosten Maailmanmestari, Saksan joukkueessa Olympiahopeamitalisti, mutta tunnetaan myös mm. jalostusoreista Biedermeier ja Rasciani.

Moderni Diaradolainen jolla on kaikki mahdollisuudet

Omistaja: Tailormade Horses ApS, Tanska


Webdesign ©Pet-Web 2010