Top Gear

Video

Totilas – Don Frederico
*2012, musta, 167 cm, Oldenburg

Hyväksytty:
Oldenburg, Mecklenburg, Rhineland, Southern German Stud Books, Westphalia, FWB

Tuoreen kausimaksu: 1000 € (+ alv. 7%)
WFFS positiivinen


Totilas
Gribaldi
Kotolany
Gondola II
Lominka
Glendale
Elsa
Dosalla
Don Frederico
Donnerhall
Cleopatra
Sanitza
Sandro Hit
Eniza v. Espri


Loistava Oldenburgin oripäivien 2014 hopeamitalisti

Poikkeuksellisen loistava tyyppi yhdistyy oriissa erinomaiseen rakenteeseen, korrekteihin jalka-asentoihin sekä virheettömään ulkonäköön. Kolme hyvää askellajia, joissa liike kulkee läpi selän, lupaavat erittäin hyvää ratsastettavuutta, jonka lupauksen täyttymisestä on ensimmäisten ratsastuskertojen jälkeen saatu esimakua. Isä Totilas on mullistanut kouluratsastusurheilun viime vuosina. Oriista tuli kaksinkertainen Euroopan Mestari Windsorissa 2009, ori voitti kolme kultamitalia Lexingtonin Maailman Mestaruuskisoissa 2010 ja teki useita maailmanennätystuloksia. Matthias-Alexander Rathin kanssa ori voitti Grand Prix Specialin CHIO Aachenissa 2014. Ensimmäisistä varsavuosikerroista on toistaiseksi hyväksytty jalostukseen yhdeksän orijälkeläistä, joiden joukossa on useita Premium oreja.

Emä Dosalla on isänä Hanoverin Oripäivien voittaja Don Frederico, joka osallistui Bundeschampion finaaliin ja joka on voittanut useita vaikean/S tason koulukisoja. Erinomaisten jalostus- ja urheilusuoritustulosten perusteella ori palkittiin Grande-Preis palkinnolla vuosian 2009 ja 2012, ja ori nimettiin Vuoden Hannover Oriiksi.

Isoäiti Saniza on kahden hyväksytyn oriin emä; Rosandron (isä Rosario, PB yksityisomistettu ori, Oldenburg) ja Royalistin (isä Royal Hit, PB, SWE). Rosandro (I c main premium, Vechta 2008) vakiinnutti heti paikkansa jalostuksessa. Ori oli hopealla 5-vuotiaiden kouluoriiden luokassa vuoden 2009 Bundeschampionaatissa ja voitti Prix St. Georges luokan. Isoisoisä Sandro Hit, Maailman Mestari ja Bundeschampion, on tehnyt itsestään hyvin nopealla aikajänteellä koulujalostuksen ns foundation oriin. Oriilla on yli 180 jalostukseen hyväksyttyä orijälkeläistä. Yli 100:lla sen tammajälkeläisistä on valtion valion arvo kuten esim vuoden 2006 Oldenburg champion tammalla Silveraster, joka oli myös Landeschampionesse ja Bundeschampionesse. Isoäiti Enzia on emänä vaativien ***/S** esteluokkien hyppääjälle Hidalgolle (isä Waldsee) ja M/A kouluhevoselle Latinolle (isä Landor S). Sukutaulun neljännessä polvessa on Espri, vielä yksi suoritushevosten periyttäjä, jonka suorittavat jälkeläiset, kuten esim kouluhevosten Maailman Mestaruusjoukkueseen kuuluva Champion Elvis VA/Nadine Capellmannin ratsastamana ja kaksinkertainen World Cup voittaja E. T. FRH/Hugo Simon/AUT, ovat voittaneet yli 2,44 miljoonaa euroa palkintorahoina. Seuraavana sukutaulussa ovat tunnetut periyttäjät Lukant ja Lasso. Hannoverin emälinjasta1000/Duldsame (isä Durban-Alljeder I-Allersport etc.) on mm ori Movie Star W (isä Matcho AA) kuten myös useat menestyneet suoritushevoset niin koulussa kuin esteillä.

Omistaja: Tailormade Horses ApS, Denmark

Top Gear: luontainen liikkuminen erittäin hyvästä emälinjasta.

Webdesign ©Pet-Web 2010