Total Hope

Video

Totilas – Don Schufro
*2012, 164 cm, Oldenburg

Hyväksytty: Hannover, Mecklenburg, Oldenburg,
Rhineland, South German Stud Books, Westphalia

Kausimaksu: 1000 € (+ alv. 7%) (ori astuu Flyingessä)


Totilas
Gribaldi
Kostolany
Gondola II
Lominka
Glendale
Elsa
Weihegold
Don Schufro
Donnerhall
Fiesta
Weihevoll
Sandro Hit
Felicita v. Figaro - Vollkorn xx


Ori, jolla on vakuuttavat vanhemmat!

Total Hopen nimi sopii oriille erinomaisesti: vuonna 2016 ori voitti Flyingen oripäivät ja vuonna 2017 ori voitti Ruotsin 5-vuotiaiden koulumestaruuden. Oriilla on erinomainen ratsastettavuus ja kolme luonnollisen erinomaista askellajia. Oriin ensimmäisen vuosikerran jälkeläiset ovat jaloja, pitkäjalkaisia varsoja joilla on ensiluokkaiset askellajit.

Total Hopessa yhdistyy kaksi maailman parasta kouluhevosta: oriin isä Totilas oli kaksinkertainen Euroopan mestari Windsorissa 2009, maailmanmestari Lexingtonissa 2010, teki useita maailmanennätyksiä ja voitti myös CHIO Aachenissa. Totilaksen ensimmäisistä vuosikerroista on jo 20 jalostukseen hyväksyttyä oria, joista useampi on palkittu premiellä. Total Hopen emä Weihegold voitti Oldenburgin Eliittitamma shown 2008 ja kilpailee tällä hetkellä menestyksekkäästi Isabel Werthin kanssa. Weihegold on voittanut mm. joukkuekultaa ja henkilökohtaista hopeaa Rion 2016 Olympialaisissa, henkilökohtaista ja joukkuekultaa 2017 Göteborgin Euroopan mestaruuksissa ja Omahan World Cupin. Vuonna 2013 Weihegold voitti Nuremberg Burgpokaalin finaalin Frankfurtissa, ja vuotta myöhemmin samassa paikassa Louisdor-Preisin potentiaalisena Grand-Prix hevosena, ja tamma tekee uusia ennätyksiä Grand-Prix Tourilla.
Weihegoldilla on entuudestaan yksi jalostukseen hyväksytty jälkeläinen, Sir Weibach (i. Sir Donnerhall). Tamman isä on Don Schufro, joka johti saksalaista jalostusarvostelua vuosikaudet, kilpaili menestyksekkäästi kansainvälisellä GP-tasolla ja voitti Tanskan joukkueessa pronssia 2008 Hong Kongissa. Emän emän isä Sandro Hit on saavuttanut paitsi nuorten hevosten maailmanmestaruuden ja Saksan mestaruuden myös aseman yhtenä maailman menestyneimmistä jalostusoreista. Sandro Hitillä on tähän mennessä yli 185 jalostukseen hyväksyttyä orijälkeläistä ja yli 270 valtionvalion arvon saavuttanutta tytärtä, kuten esim. 2006 Oldenburgin champion-tamma ja Saksan mestari Silberaster.

Emälinjasta löytyvät legendaariset oriit Figaro ja Vollkorn xx, emälinja polveutuu Oldenburgin perheestä 213/Weissena (Folkert-Goldengel jne). Tästä linjasta on 38 jalostukseen hyväksyttyä oria, mukaan lukien Canaster I ja II, D'Amour (Neustadt/D, menestyi GP-tasolla), Dartagnan (Dillenburg), Vivaldi, Falstaff, Inselfürst, Bordolino, Top of Class (oripäivien voittaja Oldenburg 1986), Triumphator (oripäivien voittaja Oldenburg 1985), Good Future (premieori 1986, SWE), ja Friesengeist (premieori 1980, Saksan mestari estepuolella 1983, menestyi myöhemmin Hollannissa ja USA:ssa nimellä Heisman Michael Matzin kanssa).

Total Hope: monien unelmien täyttymys

Webdesign ©Pet-Web 2010