Totilas

Video

Gribaldi - Glendale
*2000, musta, 170 cm, KWPN

Hyväksytty:
FWB, kaikki kantakirjat

Kausimaksu: 2500 € (+ alv. 7%) WFFS negatiivinen


Gribaldi
Kostolany
Enrico Caruso
Kapstadt
Gondola II
Ibikus
Gloria VI
Lominka
Glendale
Nimmerdor
Silja
Elsa
Akteur
Wominka


Kaikkien aikojen paras kouluhevonen - kolminkertainen maailmanmestari, kolminkertainen ennätyksenhaltija

Täydellinen kouluori, elävä legenda jonka laatu on ainutkertaista: Totilas on johtanut koulumaailman uusiin sfääreihin ja muuttanut sitä maailmaa. Totilas ja sen aikainen ratsastajansa Edward Gal tekivät lyhyen ajan sisällä kolme maailmanennätystä. Kahden vuoden sisällä tämä erikoislaatuinen ori voitti kaikki mahdolliset tittelit - kaksi henkilökohtaista kultaa ja joukkuekultaa vuoden 2010 MM:ssa, henkilökohtaista ja joukkuekultaa Windsorin Euroopan Mestaruuksissa, 2010 World Cupin voitto, ja oli myös paras ratsukko Matthias Alexander Rathin kanssa Saksan hopeajoukkueessa vuonna 2011. Jo ennen tätä ratsukko oli voittanut Münchenin ja Wiesbadenin Grand Prix Specialin, kaksinkertaisesti Saksan mestaruuden Balvessa sekä kaikki kolme kilpailua Aachenissa. Vuonna 2012 he voittivat Grand Prix ja Freestyle luokan Hagenissa ja kaksi hopeamitalia Saksan mestaruuksissa Balvessa.

Oriin isä Gribaldi oli Trakehner voittaja ori, Trakehnereiden vuoden ori vuonna 2008, ja menestyi kansainvälisesti Edward Galin alla. Oriista on useita menestyneitä jälkeläisiä kuten World Cup voittaja Painted Black/Anky van Grunsven, Grand Prix voittaja Sisther de Jeu/Edward Gal, Peter Pan/Beatriz Ferrer-Salat, BMC Pasternak/Coby van Baalen, Girasol/Nadine Capellmann ja Zardin Firfod/Patrick Kittel. Saksassa on 23 jalostukseen hyväksyttyä orijälkeläistä, mukaan lukien Trakehner voittajaori Imhotep ja varachampion All Inclusive. Totilaksen emästä on yksi intermediare ja yksi vaativan tason jälkeläinen sekä Totilaksen täysisisko Uusminka. Emän emä Elstasta on vaativan tason Talan ja Uljanoff. Emälinja, jossa on paljon Holsteinverta ja on kotoisin Oldenburgin alueelta, on tunnettu monista menestyneistä urheiluhevosista ja jalostukseen hyväksytyistä oreista kuten Palermo/Wolfgang Kun ja Marius/Caroline Bradley.

Oriin ensimmäisestä jälkeläisvuosikerrasta on paljon huippuvarsoja joita myytiin isoilla summilla huutokaupoissa. Muutamana esimerkkinä voidaan mainita Total Recall 200 000€, Total Ideal 105 000€ ja Tout le Monde 90 000€.

Yhteisomistus: A-K Linsenhoff, Kronberg


Webdesign ©Pet-Web 2010