Vivaldi

Video

Krack C – Jazz
*2002, maksanrautias, 172 cm

Hyväksytty:
Hannover, Oldenburg, Mecklenburg, Rhineland, Westphalia, Southern German Stud Books, KWPN, FWB

Tuoreen kausimaksu: 2000 € (+ alv. 7%)
WFFS negatiivinen, vain pakaste

Krack C
Flemmingh
Lacapo
Texas
Gicara I
Beaujoulais
Baccara
Renate-Utopia
Jazz
Cocktail
Charmante
Darla-Utopia
Ulft
Waela-Utopia


Vuonna 2014 maailman menestyksekkäin isäori
Nuorten Kouluhevosten Maailman Mestaruuskisoissa Verdenissä

Ori, joka lumoaa väkijoukot ympäri Euroopan, ja orin fanijoukot kasvavat jokaisen esiintymisen jälkeen. Vivaldi, jolla on erittäin vahva tyyppi, tekee ratsastettuna vahvan vaikutuksen katsojaan uskomattomalla liikkumisellaan. Ori oli suorituskyvynkokeensa toiseksi paras ja vuonna 2007 ori voitti Hollannissa 5-vuotiaden kouluhevosten Pavo Cupin Hans Peter Minderhoudin ratsastamana.

Vuosina 2008 ja 2009 Vivaldi voitti KNHS/KWPN oriiden sarjakilpailun saaden täydet 10,00 pistettä ravistaan. Vivaldi on valmennettu vaativalle tasolle. Isäoriina, Vivaldi on tunnustettu kaikkialla: monet oriin orijälkeläisistä on jalostukseen hyväksyttyjä, muun muassa monet premium oriit kuten Van Vivaldi, Cennin, Veneziano, Livaldon, Vitalis, Versace, Le Vivaldi ja Vilancio. Ori on myös usean Champion -tamman isä.

Oriin isä Krack C oli Pavo Cup kouluratsastuksen voittaja vuosina 1996 ja 1997. Suorituskyvyn kokeessa Ermelossa ori sai erittäin korkeat arvosanat ratsastettavuudestaan. Vuonna 2014, ori oli Saksan toiseksi paras jalostusori FN:n kouluhevosten jalostusarvolla mitattuna pistein 174.

Krack C voitti Grand Prix´n Anky van Grunsvenin ratsastamana ja osallistui 2002 Jerezissä Ratsastuksen Maailman Mestaruuskisoihin. Emän isä Jazz on kansainvälisten GP luokkien voittaja ja ori oli Tineke Bartelsin ratsastamana Hollannin koulumaajoukkueen jäsen mm Jerezin Maailman Mestaruuskisoissa 2002. Jazz on palkittu keur -arvokirjaimin jalostussaavutuksista. Myöhemmin ori jatkoi uraansa kouluareenoilla Kirsten Beckersin kanssa ja vuonna 2006 ori palkittiin Vuoden KWPN hevosena Hollannissa ja arvonimellä preferent. Vuonna 2008 ori oli ensi kertaa WBFSH:n kouluoriiden listan kärjessä. Isän isä Coctail, Anky van Grunsvenin ratsastamana, oli kansainvälisesti menestynyt ori kouluratsastuksessa. Purioson kautta Coctailin sukutaulu etenee merkittävään jalostusoriin Furioso II:een, joka orijälkeläistensä Purioson ja Voltairen kautta on vaikuttanut suuresti Hollannissa ratsuhevosjalostukseen.

Vivaldi polveutuu hollantilaisesta NL – emälinjasta 002, joka on kansainvälisesti tunnettu ja josta ovat syntyneet oriit What’s in a Name, Lurioso, Modjo, Paroschka (kaikki PB yksityisomistuksessa olevia oreja Hollannissa), Norman (PB ori, Rheinland, Brandenburg) ja Rajko (PB ori, NL, Thüringen), Arko III (PB ori, Oldenburg, kansainvälisesti menestynyt Nick Skelton/GBR kanssa), Blue Velvet N (PB ori, Rheinland), Rincon Zeus (ARG) ja kansainvälistä menestystä niittänyt kenttähevonen Bordou (isä Bouquet AA) Peter Thomsenin kanssa. Maailman luokan periyttäjä Darco (PB ori, BEL, kansainvälisesti menestynyt Ludo Philippaertsin kanssa) on myös tästä emälinjasta.

Olemme onnellisia saadessamme tämän arvokkaan oriin siittolaamme.

Webdesign ©Pet-Web 2010